Grieks

Chtapodi krasato ( in wijn gesmoorde octopus )


INGREDIENTEN 
  • 6 PERSONEN
  • 1 kg achtarmige inktvis
  • 2 fijngesneden uien
  • 3 rijpe tomaten, in grote stukjes
  • 2 wortelen, in plakjes
  • 4 eetlepelsolijfolie
  • 1 glas rode wijn
  • zout -peper
Bereidingswijze

Fruit de uien met de olie in een pan. Doe de stukjes gesneden inktvis erbij en roerbak het geheel gedurende 10 minuten. Voeg wijn, tomaat, wortel, zout, peper en voldoende water toe en laat ongeveer 2 uur rustig sudderen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.