Grieks

Stifado lemonato


Dit gerecht komt van Sancha Schuurs.

Stifado lemonata

Een heerlijke, frisse variant op de stifado kokkinisto: stifado met citroen.

500 g stoofvlees,
250 gram uien
2 teentjes knoflook
Geraspte schil van 1 citroen
Sap van 2 citroenen
2 laurierbladeren.
Honing
Witte wijn
Tijm
Zout

Snijd het vlees in blokjes en bak aan. Voeg de grof gesneden uien, gehakte knoflook en schil van citroen toe. Schenk er de witte wijn bij. Doe de laurierbladeren erbij. Zoet met honing naar smaak. Ris de tijmblaadjes van de takjes en voeg toe. Proef en breng op smaak met zout. Laat 4 uur stoven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.