Bijgerechten

Aardappelpuree speciaal


Ingrediënten ( 4 personen)

  • 1kg kruimige aardappelen
  • 50 gr Boter/ olijfolie
  • 1 kop warme melk
  • 1/2 plak feta
  • 1/2 bosje basilicum
  • 1 snufje verse Nootmuskaat
  • peper en zout

Benodigdheden,

Pan, mok, keukenmes stamper en garde

Voorbereiding

Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukken, snij de basilicum grof en kruim de feta. Maak de melk warm.

Bereiding

Kook de aardappels in 15 á 20 minuten gaar. Stamp ze grof met een beetje boter en melk, Verkruimel de feta erdoor en doe de basilicum en de nootmuskaat erbij. Maak de puree af met de overige melk en boter tot er een mooie smeuïge puree ontstaat.

Kali Orexi

Categorieën:Bijgerechten, Grieks

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.