Korte omschrijving gerecht:
Toen wij op vakantie waren in op Skopelos Griekenland hebben wij een boottrip gemaakt met de prachtige Kaiki genaamd Ena. Evi, de eigenaresse heeft ons een lunch gegeven die wij zeer smaakvol vonden. Mede daarom hadden wij gedacht dit recept met jullie te delen en omdat het gerecht geen naam had hebben wij die maar gemaakt. Willen jullie ook een boot trip maken? Ze maken niet alleen boot trips maar ook duik trips etc. kijk even op hun website http://www.mythicaladventures.com/ in
Aantal personen: 6
Ingrediënten:
1 pond penne
1 bosje peterselie
2 blikjes Tonijn op water
4 eetlepels kappertjes
1/2 pond cherrytomaten
125 gr geraspte kaas (naar eigen smaak) parmezaanse
olijf olie extra verge
Hulpmiddelen:
Snijplank, koksmes, vergiet, pan, grote kom, spatel
Voorbereiding:
Was de cherrytomaten, laat de tonijn uitlekken
Bereidingswijze:
Kook de penne, snij in de tussentijd de cherrytomaten door de helft. Hak de peterselie grof.
Als de penne gaar zijn giet je ze goed af en doe ze in de grote kom. Doe vervolgens de cherrytomaten, kappertjes en peterselie erbij. Verkruimel de tonijn erbij en vermeng dit alles met de olijfolie. Evt. Peper mag worden toegevoegd. Zet een schaal met geraspte kaas erbij
Serveertips:
Serveer dit met een lekker glas witte wijn
Categorieën:Grieks, Hoofdgerecht, Proteïnen, Vis