INGREDIËNTEN 4 PERSONEN
- 4 pangasius filets
- 250ml koelvers sinaasappelsap
- zout, vers gemalen peper
- 4 eetlepels bloem
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1/2 eetlepel suiker
- 2 eetlepels verse dille, fijngehakt.
- allesbinder
Hulpmiddelen;
Koekenpan, steelpan, koksmes en snijplank
Voorbereiding;
Wrijf de filets in met 2 eetlepels sinaasappelsap en zout en vers gemalen peper.
snipper de ui fijn
Bereidingswijze;
Sla de filets door de bloem en bak ze in een koekenpan in 8 – 10 minuten goudbruin en gaar.
Warm olijfolie in een steelpan en doe er de ui bij. Fruit de ui glazig en roer de rest van de sinaasappelsap, de mosterd, suiker en dille erdoor en warm de saus even zachtjes door.
Bind de saus eventueel met een beetje allesbinder. Giet de saus over de filets.
Serveertips;
Leg de filets op een bedje sperziebonen met een bolletje basilicum aardappelpuree.
Categorieën:Eigen recepten, Hoofdgerecht, Proteïnen, Vis