Italiaans

Geroosterde Paprika en Peterselie Pesto Met Penne


5605_geroosterde-paprika-en-peterselie-pesto-met-penne_1467118083-1920x1280

Een lekkere lichte vegetarische pasta met een originele pesto van geroosterde paprika, peterselie en cashewnoten. Een penne om mee te scoren!

INGREDIËNTEN

  • 250 g volkoren penne, ongekookt
  • 2 rode paprika’s, in repen
  • 75 g ongezouten cashewnoten
  • 50 g parmezaanschilfers
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 bosje peterselie, en extra voor afwerking
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de penne gaar.
  2. Rooster de paprika’s op de grill.
  3. Mix in de blender de geroosterde paprika’s samen met de peterselie, de cashewnoten, de knoflook en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng er de parmezaanschilfers door.
  4. Giet de pasta af en roer er de pesto door. Laat 1 minuut samen opwarmen. Garneer met extra peterselie.
Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.