Advertenties
Italiaans Pasta Recepten per Land Vegetarisch Zuivel

Geroosterde Paprika en Peterselie Pesto Met Penne

5605_geroosterde-paprika-en-peterselie-pesto-met-penne_1467118083-1920x1280

Een lekkere lichte vegetarische pasta met een originele pesto van geroosterde paprika, peterselie en cashewnoten. Een penne om mee te scoren!

INGREDIËNTEN

  • 250 g volkoren penne, ongekookt
  • 2 rode paprika’s, in repen
  • 75 g ongezouten cashewnoten
  • 50 g parmezaanschilfers
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 bosje peterselie, en extra voor afwerking
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de penne gaar.
  2. Rooster de paprika’s op de grill.
  3. Mix in de blender de geroosterde paprika’s samen met de peterselie, de cashewnoten, de knoflook en de olijfolie. Kruid met peper en zout en meng er de parmezaanschilfers door.
  4. Giet de pasta af en roer er de pesto door. Laat 1 minuut samen opwarmen. Garneer met extra peterselie.
Advertenties
%d bloggers liken dit: