Barbeque

Gegrilde aubergines met halloumikaas


6825_gegrilde-aubergine-met-halloumikaas_1464786731-1920x1280

Een origineel vegetarisch gerecht voor op de barbecue, deze gegrilde aubergine met halloumikaas.

INGREDIËNTEN

  • 2 aubergines
  • 150 g halloumi kaas
  • 6 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • 1 el oregano, gedroogd

BEREIDING

  1. Snijd de aubergines in plakken van ongeveer 1 cm.
  2. Meng de olijfolie met het citroensap, de knoflook, oregano, peper en zout. Bestrijk de aubergines royaal met de olie.
  3. Snijd de halloumi in plakjes.
  4. Leg de aubergine plakken samen met de halloumi naast elkaar op de BBQ. Draai om.
  5. Zodra de aubergine gaar en de halloumi goudbruin is, haal je ze van het rooster en rol je de plakjes halloumi in de aubergine plakjes.

Serveertip

Je kunt ze koud eten. Wil je ze opwarmen? zet ze dan even ( 2 á 3 minuten ) in een stoompan

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.