Barbeque

Peter Knops Boerensjarslieks voor de barbecue


Boerenschaslicks 2

Ingrediënten

  • 10 Verse Kippendijen
  • 4 ons Spek
  • 1 Paprika
  • 1 ui
  • 4 el olijfolie
  • 2 knoflook tenen
  • peper naar smaak
  • 4 el ketjap (zout)
  • Vers gemaakte Zigeunersaus
  • 4 á 5 verse tomaten
  • Boerenschaslicks 1

    1 kopje ketchup

  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode paprika ( klein gesneden)

Voorbereiding

Kippendijen marineren in olijfolie,knoflook,peper,ketjap marinade,4 uurtjes.daarna rijgen.

Zigeunersaus maken

Verse tomaatjes,even koken,daarna zeven,dan tomaten ketchup erbij, even de uien en paprika lichtjes in een koekenpan bakken, kruiden er bij naar smaak alles bij elkaar in pan een half uurtje zachtjes koken

Bereiding

Ontsteek de barbecue en doe de sjaslieks erop tot ze mooi licht bruin zijn. Op gas gewoon erbij blijven en met kolen in-direct en op het laatst even erboven voor een grillmotief.Boerenschaslicks 3

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.