Barbeque

Lamschops met basterdsuiker marinade


Lam met basterdsuiker marinadeIngrediënten;

Bereiding;

Mix de basterdsuiker, gember, dragon, kaneel, peper,zout en knoflookpoeder in een kom. Wrijf de lamschops goed in. Leg ze op een plaat en bedek ze met huishoudfolie voor een uur in de koelkast.

Verwarm de barbecuegrill of grillpan tot hij snikheet is. Besprenkel hem met een klein beetje olie. Leg de lamschops op de gril en bak ze 5 minuten aan elke kant. Of naar smaak iets korter of langer.

Serveertips:

Gril er wat groenten bij en dien op samen met rijst of geroosterde aardappels en een  grote schep tzatziki.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.