Grieks

Vijgen salade


vijgensalade-1-van-2

INGREDIËNTEN

SALADE

  • 2 verse vijgen
  • 30 gr gemengde sla
  • 4 plakjes serranoham
  • 30 gr blauwe kaas
  • 10 gr pijnboompitten

DRESSING

  • 3 el olijfolie
  • 1 el honing
  • 1/2 el balsamico
  • 1 tl mosterd
  • peper en zout

INSTRUCTIES

  1. Snij de vijgen in vieren.
  2. Doe de sla in je lunchbox, de vijgen en de serranoham erop. Verkruimel de blauwe kaas over de salade en maak het af met de pijnboompitten.
  3. Meng de ingrediënten voor je dressing in een bakje. Voeg de dressing pas toe als je de salade gaat eten, neem deze dus in een apart bakje mee.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.