Recepten per Land

Feta Saganaki


gebakken feta 1-2

Benodigdheden:

Een plak kaas (feta)
1 ei
paneermeel
1 citroen
zonnebloemolie

Bereiding

Feta Saganaki maken ..

Snijd een grote plak fetakaas van ongeveer 1 cm dik af. Klop een ei op een diep bord en haal de kaas hier doorheen. Dan door de paneermeel. Doe zonnebloemolie in de koekenpan en laat de olie heet worden. Bak de kaasplak kort aan beide kanten mooi bruin.

Serveertip

Serveer de Saganaki met een stukje citroen erbij die erover kan worden uitgeknepen. Strooi na het bakken er wat sesamzaadjes of maanzaadjes erover.

Soms maak ik het met een bierbeslag.

Categorieën:Recepten per Land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.