Hoofdgerecht

Bloemkool rijst


bloemkoolrijst

Benodigdheden

  • 1 bloemkool
  • 2 el wokolie

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en snij hem in kleine stukjes  Doe dit in een keukenmachine en draai het klein of rasp hem met een keukenrasp. Doe vervolgens dit in een magnetronschaal en zet deze op de hoogste stand voor 5 minuten aan. Als de bloemkool gaar is laat het dan even afkoelen. Daarna in een kaasdoek of theedoek doen en al het vocht eruit knijpen. Vervolgens de wokolie heet maken en de bloemkoolrijst 1 minuut wokken en klaar.

Serveertip

Serveer dit als rijstvervanger bij allerlei gerechten

Eet smakelijk

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.