Grieks

Garnalen met spinazie en feta


 

20180614_175623

Garides me spanaki ke feta

Een gerecht wat in elke Griekse keuken gemaakt wordt.

Ingrediënten

  • 300 gr wokgarnalen
  • 600 gr spinazie
  • 2 rode uien of lente uitjes
  • 200 gr feta
  • wat zongedroogde tomaten (naar smaak)
  • 1 bosje dille (fijn gehakt)
  • ½ kopje olijfolie

Voorbereiding

Zet de gril aan op halve kracht

Bereiding

In een pan wat olie verwarmen en de uitjes met de dille fruiten. De spinazie schoonmaken en grof snijden en bij de uitjes toevoegen. Zo’n 20 minuten laten koken en dan de garnalen toevoegen. Die 5 minuten mee laten koken. Dan de groenten en garnalen voorzichtig in een ovenschotel doen. Hierop de, grof gebroken, feta verdelen en 10 minuten onder de gril zetten tot de feta licht verkleurd is.

Kali Orexi

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.