Amuses

Zee (thalasa) hapjes


Hapjes

Vis hapjes

Benodigdheden;

  • Zalmfilet 250 gr
  • Garnalen 1 p/hapje
  • Zeekraal
  • bladerdeeg
  • Eigeel
Ontdooi bladerdeeg en snij door de helft
Snij de zalm in stroken
Ontdooi de garnalen
Spoel de zeekraal af
Verdeel over het bladerdeeg zoals voorbeeld
Smeer de bladerdeeghapjes met eigeel
Plaats in een voorverwarmde oven voor 20 minuten op 190 graden

Serveer met een lekker wijntje uit de wijn collectie van wijn aan de Maas

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.