Hoofdgerecht Italiaans Lunch Recepten per Land Soep

Pizza soep

Pizza soep
Als je van pizza houdt dan is dit een gerecht wat je heerlijk gaat vinden en net zo kan variëren als met echte pizza.

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alles in een grote soeppan, zonder de macaroni elleboogjes en breng het aan de kook en laat het 30 minuten doorkoken. Draai het gas laag en laat het 90 minuten door pruttelen. Breng de soep op smaak met peper en zout en eventueel pizza kruiden. Doe de laatste 15 minuten de macaroni erbij en serveer het met mozzarella. Is de soep te dik doe er dan wat water bij. Als je wilt kun je de geserveerde soepkom even onder de gril zetten om de kaas even te gratineren.

Serveertip

Serveer de soep met een gesneden ciabatta. Doe er de olijven bij en garneer met de lente uien

Follow Me!
%d bloggers liken dit: