Grieks

Kip met wortels en ui (kotópoulo me karóta ke Kremmýdia)


20180613_180545

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 250 gr grof gesneden uien
  • 400 gr geraspte peentjes
  • 1 kopje olijfolie
  • Peper en zout
  • 1 glas witte wijn

Bereiding

In een pan de olie verwarmen en de kip10 minuten laten sudderen tot deze goudbruin is. Dan met wijn blussen en de ui en peen, zout en peper en voldoende water, 3 dl, toevoegen. Ongeveer 1½ uur rustig laten sudderen. Warm opdienen als hoofdgerecht.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.