Brood

Franse boeren brood cake.


FB_IMG_1521241622957

Ingrediënten

400 gr bloem

400 gr boere cake meel, HonigLouis

15 gr verse gist

Glas lauw water

100 gr walnoten gehakt

200 gr amandelen fijn gehakt

100 gr rozijnen

8 eieren

400 gr roomboter

Bereiding:

Boter wit kloppen, de eieren een voor een toevoegen. Bloem en cakemeel erbij. Gist oplossen in het glas lauwe water en bij het mengsel voegen. De gehakte noten en rozijnen er aan toevoegen en een uur laten rijzen op een warme plek. Afbakken op 160  graden ongeveer 70 minuten.

Categorieën:Brood, Gebak, Recepten per Land

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.